Trabzon İl Koordinatörlüğü

EN UZUN RESTORANTA TKDK DESTEĞİ



      
           TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü’ne 12. Başvuru Çağrı döneminde kırsal turizm alt tedbiri kapsamında projesini sunan, Nihat Usta Köfte Balık Et Ürünleri İnşaat Turizm Tic. Ltd. Şti. Trabzon Salacık’a lüks bir restoran kazandırdı.
            Nihat Usta; 1974’ten beri Akçaabat köftesi alanında çalıştığını, şuan Samsun, Ankara, Karabük, İstanbul ve iki adette Trabzon da olmak üzere 6  şubeleri olduğunu, yeni tesisini daha önce ki restoranlarında insanların hep deniz kenarında oturmak istemesi nedeniyle, deniz görecek şekilde 190 m uzunluğunda inşa ettiğini, tesisin uzunluğu nedeniyle köfteler soğumasın diye üç ayrı mutfakla hizmet verdiklerini, siyasetçilerden, sporculara ve ünlülere kadar çok geniş yelpaze de müşterilerinin olduğunu beyan etti. Nihat Usta ayrıca “TKDK’ya restoranımın kurulum aşamasında ki vermiş oldukları destek için teşekkür ederim.” dedi.
         TKDK Trabzon İl Koordinatörü Şansal AYDOĞDU “Nihat Usta sadece Trabzon’da değil tüm Türkiye’de Akçaabat köfte denince en önde gelen isimlerden birisidir, TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü olarak Nihat AYDIN ( Nihat Usta ) tarafından Salacık'ta hizmete açılan Türkiye'nin en uzun restoranına, sunulan makine ekipman projesi kapsamında %50 hibe +  %18 KDV muafiyeti sağlamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Toplamda 1200 kişiye hizmet verme kapasitesi olan bu dev yatırımda, 50 kişiye istihdam imkanı yaratan Sayın Nihat AYDIN'a teşekkür ederek, Trabzon'lu tüm işadamlarımızı Trabzon’a yatırım yapmaya bekleriz.” dedi. AYDOĞDU ayrıca kırsal turizm alanında desteklerinin %50 den % 65’e çıktığını da beyan etti.
    Cimer